Som at befinde sig i en lille oase..

Når man kommer til Christa første gang, slår hendes imødekommende smil og venlige væsen én i møde. Hun er et af de sødeste mennesker jeg har mødt, og så har hun masser af tid. At være hos Christa er som at befinde sig i en lille oase, hvor ens krop får det, den har brug for. Jeg glæder mig til hver gang, jeg skal derned, for min krop fortæller mig, at det er godt, det, jeg gør for den…

I et års tid havde jeg været plaget af iskias, som skyldtes slidgigt i hofter og knæ. Jeg kunne næsten ikke gå til sidst. Haltede voldsomt. At komme op og ned ad en trappe var næsten umuligt. Når jeg skulle over et fodgængerfelt, gik jeg så langsomt, at jeg altid havnede midt på vejen – hvilket er afskyeligt.

Når jeg skulle have tøj af og på, var det en pine uden lige at løfte benet, og at komme op i badekarret eller tørre fødderne var næsten umuligt. Jeg kunne ikke sove om natten, og da jeg forsøgte mig med smertestillende medicin, kunne jeg ikke bruge hovedet om dagen…

Jeg havde næsten opgivet, da jeg så Christas annonce i Budstikken. Men det var da et forsøg værd. Og i løbet af tre gange havde jeg det betydeligt bedre, og efter fem behandlinger haltede jeg ikke længere og sov væsentligt bedre om natten.

Christa havde også forslag til nogle yderst effektive øvelser, som jeg lavede hver dag, og nogle af hendes kunder tog forskellige kosttilskud, som jeg jo kunne prøve.

Så Christas behandlinger, mine daglige øvelser og de forskellige kosttilskud gør, at jeg nu har det strålende i enhver henseende, og besøgene hos Christa er dermed blevet vedligehold ligesom frisør- og tandlægebesøg!

Ruth Hansen
ruth-hansen@webspeed.dk